Skal vi kigge på dit malerprojekt?

Scroll ned på siden eller klik linksene herunder og kom direkte til det, du søger:

Kontakt os
Søg job - citat

“Vi elsker at arbejde med alle, der vil have mere farve på hverdagen.”

Kontakt os
Slange maling

Vi maler stort og småt

Vi har flere års erfaring med malerprojekter for virksomheder og erhvervslivet. Vi træder også gerne til, når din virksomhed skal have et farveløft enten udvendigt eller indvendigt, hvor vores malere altid møder dig med et smil og en professionel indstilling.

Vi elsker farver, forskellige materialer og teknikker. Og vi vil også gerne udfordre dig, hvis du er i tvivl om, hvordan virksomhedens facade, kontormiljøet eller noget tredje skal fremstå. Lad os være med fra starten, så kan vi guide dig til den bedste løsning.

Skal vi stå for dit malerprojekt? 

Står du med et stort malerprojekt på hånden, fx i forbindelse med nybyg, renovering af lejligheder eller noget tredje, så har vi også stor erfaring med at stå for malerløsningerne på større projekter.

Vores malerteam kan stå for alt lige fra idéfasen, planlægning og eksekvering, og I får en samarbejdspartner, der bidrager med en kreativ og professionel tilgang fra første dag.

Kontakt os

Galleri

Vi smider farve på tilværelsen

Vi har tidligere arbejdet med en masse spændende kunder og projekter, og vi viser dem glædeligt frem. Ryst selv spanden og se vores mange forskellige løsninger.

Malerspand

Tag fat i
os
Maling
Maling
Pensel

Brug for et farverigt skub?

Tag fat i
os

bubble