Kvalitet, farver og humor er vores drive

Scroll ned på siden eller klik linksene herunder og kom direkte til det, du søger:

Top galleri

Vi passer på miljøet og vores ansatte

Vores arbejde går til dagligt ud på at sætte et farverigt aftryk på vores kunders tilværelse. Men vi ønsker samtidig at minimere vores fælles aftryk på miljøet ved at have fokus på fornuftige kvalitetsmaterialer.

Vi tror desuden på, at den mest bæredygtige medarbejderkultur skabes ud fra gode rammer, hvor der er plads til den enkelte medarbejder og en fleksibel arbejdskultur. På en måde får vi de gladeste medarbejdere og hermed også de bedste resultater.

Helt konkret arbejder vi med

  • Fokus på holdbarhed
  • Affaldssortering
  • Miljøvenlige materialer
  • Fokus på god medarbejderkultur.
Giv os et kald

Ingen opgave er for stor eller tosset til os

Vi er en flok glade og passionerede malere, som hver dag hjælper vores kunder med at udleve deres vildeste og vådeste malerdrømme. Det betyder, at intet malerprojekt er for vildt, tosset, stort eller småt til os. 

Vi elsker at eksperimentere med farver, materialer og teknikker. Vores arbejde er dog altid drevet af en professionel indstilling til malerfaget, hvor kvalitet, godt håndværk og god arbejdsmoral altid går forrest.

Giv os et kald

Erhverv eller privat 
– vi kan det hele

Vi har mange års erfaring med malerprojekter for både private og erhverv. Det betyder, at vi også kan hjælpe dig med dit næste projekt. Giv os et kald, så kan vi tale om dine muligheder for at få piftet omgivelserne op.

Se ledige stillinger
Maling
Maling
Pensel

Bliv en del af
Malerfirmaet Kjærhus

Se ledige stillinger

bubble