Malerarbejde for Private

Dit hjem skal ikke gå i ét med tapetet. Det skal vi nok sørge for.
Samtidig skal du altid vælge en maler, du har tillid til.

Malerfirmaet Kjærhus behandler dit hjem med respekt for dine ejendele og din hverdag. Det betyder bl.a., at vi altid dækker omhyggeligt af, og at vi altid rydder pænt op efter os.
Det betyder også, at vi altid gerne vil i dialog med dig om de farver og den løsning, der passer bedst til netop dit hjem.

Skal du bygge om?
Et ældre hus skal ofte behandles med respekt. Vi ved, hvad der virker, og vi stiller altid op med gode råd til at friske dit hjem op, så det moderne får lov at skinne igennem uden at kollidere med historien.

Skal du bygge nyt?
Et nyt hus har uanede muligheder. Men det er sjovest at vælge rigtigt første gang – også når det gælder farver og mønstre på de nye vægge. Vi kan gøre det med fuld knald på, hvis I foretrækker det – eller mere afdæmpet, hvis dét er den rigtige løsning.

Vil du gøre det selv?
På Grønlandsvej 9B i Horsens kan du besøge vores butik og få masser af ideer og rådgivning. Det gælder maling og tapeter, det rigtige farvevalg og det bedste værktøj. Du behøver ikke være ekspert for at gøre det selv – vi har den viden, du har brug for.